Content Management Systeem (CMS)

Content Management Systeem: zelfstandig website onderhoud en beheer

Een Content Management Systeem (CMS) is een multifunctionele web-applicatie, die u de mogelijkheid geeft om geheel zelfstandig de complete website onderhoud en beheer van uw corporate website uit te voeren. Met behulp van een gebruiksvriendelijk content management system kunt u snel en eenvoudig diverse onderdelen van uw website aanpassen, waaronder de webpagina’s, web content, nieuwsberichten, formulieren, afbeeldingen en video’s.

Connexx webdesign bureau biedt u een compleet content management systeem op maat, inclusief een beveiligde en overzichtelijke beheeromgeving. Ons ervaren team van ontwikkelaars zorgen voor een CMS website beheer dat volledig is toegesneden op uw wensen, doelstellingen en online strategie.

Connexx Webdesign levert maatwerk CMS-systemen

De webdevelopers van Connexx Webdesign ontwikkelen alle content management systems in eigen beheer. Met behulp van ons in-house CMS-systeem kunt u op een efficiënte wijze de belangrijkste functionaliteiten van uw corporate website wijzigen. Wij leveren uw content management systeem inclusief WYSIWYG-editor (What You See Is What You Get) en standaardmodules voor website onderhoud. Tijdens het bewerken van webteksten, afbeeldingen, video’s en kleuren toont de editor direct de wijzigingen zoals deze uiteindelijk ook op de webpagina worden doorgevoerd. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de modules van uw CMS website beheer uit te breiden, volledig afgestemd op de functionaliteit van uw corporate website.

Compleet Content Management Systeem inclusief webshop module

Connexx webdesign bureau levert daarnaast ook een compleet content management systeem inclusief e-commerce module voor uw webshop. Met dit uitgebreide CMS-systeem bent u in staat om zowel het complete webshop onderhoud als beheer uit te voeren, zonder dat daarvoor specifieke technische kennis benodigd is. Wij bieden tevens de optie om uw reeds bestaande webwinkel of website te voorzien van ons in-house content management system. Het CMS-systeem kan probleemloos worden geïntegreerd in uw huidige corporate website of webshop.

Wilt u graag zelfstandig uw website onderhoud en beheer uitvoeren, en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons in-house Content Management Systeem? Neem dan gerust contact met ons op. De webdevelopers van Connexx webdesign bureau voorzien u graag van uitgebreid advies op maat.

Kaarten KvK applicatie - Content management systeem

KvK applicatie – Content management systeem