Webdesign offerte aanvragen

Webdesignbureau Connexx staat garant voor een transparante webdesign offerte

Webdesignbureau Connexx levert snel en kosteloos een webdesign offerte op basis van eerlijke transparante prijzen. Onze webdesign tarieven zijn gestandaardiseerd, maar echter wel afhankelijk van uw doelstellingen en specifieke wensen. Wij gaan graag eerst een oriënterend gesprek met u aan om uw doelstellingen, wensen en verwachtingen op het gebied van website ontwerp in kaart te brengen. Hierdoor kunnen wij u een gerichte webdesign offerte aanbieden. Tijdens het gesprek worden belangrijke onderdelen en functionaliteiten behandeld, die uw webshop of website offerte nog completer maken, zoals:

  • Prijsalternatieven voor uw website of webshop binnen de offerte, inclusief een heldere omschrijving van de kwaliteit en het eindresultaat dat u van ons kunt verwachten.
  • Informatie over het aanleveren van webteksten en overige content binnen de website offerte, de implementatie van zoekmachine optimalisatie (SEO) voor uw site en de bijbehorende webdesign tarieven.
  • Informatie over extra functionaliteiten, zoals een nieuwsbrief-module of social media integratie, login-module en overige functionaliteiten op het gebied van website onderhoud en beheer (CMS). Al deze functies zijn van invloed op onze webdesign tarieven en de totaalprijs van onze webdesign offerte voor uw website of webshop.

Een oriënterend gesprek maakt onze webdesign tarieven nog duidelijker

Door middel van een oriënterend gesprek op het kantoor van webdesignbureau Connexx, krijgt u snel inzicht in de mogelijkheden voor uw beschikbare budget, evenals welke webdesign prijzen en tarieven voor u van toepassing zijn. Met een korte en onduidelijke website offerte kunt u namelijk voor onaangename verrassingen komen te staan. Uit onze jarenlange ervaring met website ontwerp en ontwikkeling is gebleken dat niet alleen wij, maar ook onze klanten gebaat zijn bij een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek krijgt u een helder beeld van onze webdesign prijzen. Zo worden onze tarieven voor u een stuk duidelijker. Daarnaast krijgt ons team van webdesigners en ontwikkelaars een duidelijk beeld van uw exacte, plannen, doelstellingen en strategie. Vervolgens ontvangt u van ons een complete webdesign offerte voor uw website of webshop, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Glasheldere webdesign tarieven en een scherpe webshop of website offerte

Bij webdesignbureau Connexx kunt u uiteraard een webdesign offerte aanvragen met een vooraf vastgestelde vaste prijs. Alle specificaties en webdesign tarieven rondom meerwerk zullen wij in onze website offerte vermelden. Ons doel is om u zo accuraat en compleet mogelijk te informeren. Voor vele klanten is het complete proces van website ontwerp en ontwikkeling een onbekend traject, waarvan het eindresultaat moeilijk in te schatten is. Wij maken daarom onze webdesign tarieven zo helder mogelijk. Ook u kunt ons hierbij helpen door samen met ons team van webdesigners en ontwikkelaars alle details van uw toekomstige website, webshop, webapplicatie of andere online toepassing goed in kaart te brengen.

Neem contact met ons op voor een webdesign offerte op maat

Wilt u graag uw plannen voor een corporate website, complete webshop of andere online toepassing met ons bespreken? Neem gerust contact met ons voor het maken van een afspraak. Of vraag direct een geheel vrijblijvende webdesign offerte aan.