Full-service Webdesignbureau Eindhoven – Amsterdam

Connexx Communications, Innovatief webdesignbureau sinds 1999

Connexx Communications is een innovatief full-service reclame- & webdesignbureau uit Eindhoven, met kantoren in Utrecht en Amsterdam. Sinds de oprichting in 1999 is ons webdesign bureau uitgegroeid tot een gedreven en strategisch bureau met een creatieve kijk op reclame, communicatie, professioneel webdesign en grafisch ontwerp. Onze dienstverlening is gericht op verschillende disciplines, waaronder: online concept- en strategieontwikkeling, webdesign totaaloplossingen en website beheer (in-house CMS). Connexx webdesignbureau beschikt over een betrokken team van webdesigners en ontwikkelaars met een brede en diepe ervaring in uiteenlopende disciplines.

Innovatieve en strategische website bouwer: onze werkwijze

Vanuit het kantoor in Eindhoven (maar ook in Amsterdam) ontwikkelt Connexx webdesignbureau corporate website design totaaloplossingen, die volledig zijn toegesneden op de wensen, doelstellingen, online strategie en de huisstijl van onze klanten. Wij onderscheiden ons sterk ten opzichte van andere webdesignbureaus door onze transparante, betrokken en innovatieve werkwijze. Onze creatieve webdesigners, gespecialiseerde ontwikkelaars, ontwerpers en marketeers werken in Amsterdam en Eindhoven samen vanuit verschillende disciplines om voor u een betaalbare webdesign totaaloplossing op maat te realiseren. Wij ontwerpen voor u een interactieve corporate website, waarmee u de gewenste doelgroep optimaal kunt bereiken, aantrekken, bedienen en overtuigen.

Webdesign bureau met een frisse kijk op website design totaaloplossingen

Als creatief en gedreven webdesign bureau in Eindhoven streven wij naar een optimaal rendement voor u en uw organisatie, door een doelgerichte en interactieve online totaaloplossing te bieden. Vanuit een pragmatische, creatieve en klantgerichte aanpak creƫert ons team van webdesigners en ontwikkelaars een unieke corporate website met een professioneel webdesign, dat naadloos aansluit op zowel uw strategische doelstellingen als de wensen en behoeften van uw doelgroep. Vanuit deze visie en werkwijze levert Connexx webdesignbureau een sterke bijdrage aan uw online succes en bedrijfsresultaat.